Itt lovagolsz  »  PaciMánia  »  Lovas Blogok  »  Tóth Rebeka PaciMániás lovas blog bejegyzése  »  Lovas blog : A 2hetes sírás

Lovas blog : A 2hetes sírás


Tóth Rebeka PaciMániás lovas blog bejegyzése


Eddig 8 lovasnak tetszik. Adj neki egy patkót, ha tetszik!
Klickelj a patkószegre

Alcím:A Dajka lovas kubb sajnos felbomlott.Nagyon nagyon szomorúak voltunk!Ebbe nagyon rosz bele gondolni is.Godoljatok bele van 7 ló,aztán paciaink elválnak eymástól nem lethatjuk őket mindig, nem tudjátok saját kezeitekből etetni mint régen és már lehet hogy nem tallkoztok velük nagyon nagyon sokáig.Aztán néztek ilyen pacis videókat youtubon meg bárol máshol és lehet elkezdetek sírni, mert bele gondoltok azokba a  régi szép időkbe ami milyen jó is volt de már elmúlt nincs többé.Aztán elsírjátok barátaitoknak ők megvígasztalnak ,de lehet hogy álmokban jönnek elő mint például nekem a multkor készer is és felriadtam és sírtam.Nagyon rosz volt.Mintha megfosztanák tőled ámaidat vagy kitépnék szíved egy darbját és nagyon rosz.Remélem ez egy idő után elmúlik.És ne legyen iyen rosz senkinek mint amit  a Dajka lovas klubbnak kellet átélnie.


 

    Négyszer három meg tíz =    

Tóth Rebeka lovas további blog bejegyzéseiAugusztus 20. ( Tóth Rebeka : 2011.08.21. 20:28:18 )     ( 2 lovas adott patkót )A 2hetes sírás ( Tóth Rebeka : 2010.11.03. 19:53:28 )     ( 8 lovas adott patkót )A szomabti szüreti felvonulás a pacikkal! ( Tóth Rebeka : 2010.10.19. 18:05:14 )     ( 6 lovas adott patkót )Mindig ez a rosz idő! ( Tóth Rebeka : 2010.09.09. 19:30:21 )     ( 3 lovas adott patkót )


Kulcsszavak:

hirdetés

Ingyenes regisztráció
Oszd meg lovas fotóidat, érzéseidet, pacis élményeidet (blog) a PaciMánián. Beszélgess, levelezz lovas barátaiddal. Szerezz lovas barátokat az egész világból a PaciMánia segítségével.

PaciMánia - Lovas Közösségi honlap

A lovakat mániákusan szerető emberek közösségi honlapjahirdetés

Az Orsi paci udvar átalakult. Helyette
Vacak Paci lovas tanya - lovak, lovaglás Sajószentpéterhirdetés


Hirdetés

Az Orsi paci udvar átalakult. Helyette
Vacak Paci lovas tanya - lovak, lovaglás Sajószentpéter