Itt lovagolsz  »  PaciMánia  »  Lovas Blogok  »  Tóth Rebeka PaciMániás lovas blog bejegyzése  »  Lovas blog : A szomabti szüreti felvonulás a pacikkal!

Lovas blog : A szomabti szüreti felvonulás a pacikkal!


Tóth Rebeka PaciMániás lovas blog bejegyzése


Eddig 6 lovasnak tetszik. Adj neki egy patkót, ha tetszik!
Klickelj a patkószegre

Alcím:Szombaton 10 órakkor elindiltunk 3-an Tündi Dia és én a lovakért a szüreti felvoulásra!szépen lecsutakoltuk őket befontuk a farkukat és kitisztitottuk a patájukat, amit eléggé türtek mert koszos volt mindenük!Aztán egy óra mulva elindultunk izgulva hogy mi lesz a szüretin! Sétáltunk ügettünk szépen ,de Tündi szolt hogy sietni kell mert elkésünk!Akkor már egy kicsit vágtáztunk hogy oda érjünk és nekünk nagyon tetszett mert rég lovagoltunk!Buján és Szellő elég ügyesek voltak ,de Sármány nem akart menni ezért én előre mentem Tündi pedig hajtotta hátulról!Szegény Dia mire Kondóra étünk eléggé elfáradt de sokat pihizett ,mert sokat álltunk mikor megérkeztünk mert az ovisok műsort adtak 3-szor!Voltak szép csődör és kanca lovak a szekérbe!Néha Szellőt eléggé nehéz volt visszatartani ,mert elindult a csődörök felé!Miután mindennek vége volt, elindultunk hozzánk ahol kicsit ittunk ettünk és a lovak kaptak egy kis almát de azután vissza kellett indulnunk,mert mások jöttek lovagolni!Haza felé ugyan úgy mentünk csak végig vágtáztuk az utat!Haza felé rövidebbnek tünk mert egy fél óra mulva vissza értünk!Nagyon elfáradtunk de ez  nagyon jó volt és megérte!
A pacik is eléggé fáradtak voltak , de muszály volt nekik még menni ,mert jöttek rájuk lovagolni!Aztán felpakoltunk átöltöztünk és jött értünk Tündi testvére Tomi.Hát ennyi volt ez a nap tarthatott még volna tovább is. Remélem többször lesz ilyen alkalom! 

    Négyszer három meg tíz =    

Tóth Rebeka lovas további blog bejegyzéseiAugusztus 20. ( Tóth Rebeka : 2011.08.21. 20:28:18 )     ( 2 lovas adott patkót )A 2hetes sírás ( Tóth Rebeka : 2010.11.03. 19:53:28 )     ( 8 lovas adott patkót )A szomabti szüreti felvonulás a pacikkal! ( Tóth Rebeka : 2010.10.19. 18:05:14 )     ( 6 lovas adott patkót )Mindig ez a rosz idő! ( Tóth Rebeka : 2010.09.09. 19:30:21 )     ( 3 lovas adott patkót )


Kulcsszavak:

hirdetés

Ingyenes regisztráció
Oszd meg lovas fotóidat, érzéseidet, pacis élményeidet (blog) a PaciMánián. Beszélgess, levelezz lovas barátaiddal. Szerezz lovas barátokat az egész világból a PaciMánia segítségével.

PaciMánia - Lovas Közösségi honlap

A lovakat mániákusan szerető emberek közösségi honlapjahirdetés

Az Orsi paci udvar átalakult. Helyette
Vacak Paci lovas tanya - lovak, lovaglás Sajószentpéterhirdetés


Hirdetés

Az Orsi paci udvar átalakult. Helyette
Vacak Paci lovas tanya - lovak, lovaglás Sajószentpéter